Binatex: rishikimi i brokerit dhe reagimi i tregtarëve 2021

5.0 / 5
5

Nëse tashmë jeni duke bërë tregti ose jeni i interesuar, ndoshta keni dëgjuar për ndërmjetësin të quajtur Binatex. Binatex ka një numër të madh komentesh që janë postuar nga tregtarët nga e gjithë bota. Çështja këtu është që i përshtatet tregtarëve të niveleve të ndryshme dhe siguron që dikush ka gjithçka që i nevojitet. Është veçanërisht i dobishëm në botën moderne e cila është e mbushur me nxitim dhe shqetësime të përditshme dhe punë të palodhur. Binatex ndihmon përdoruesit e saj për të fituar para në çdo kohë dhe kudo, thjesht duhet të keni një kompjuter / laptop dhe lidhje me internetin.

Informacion i Përgjithshëm

Binatex është një ndërmjetës i besueshëm që u themelua në vitin 2015. Reputacioni i Binatex u krijua duke qenë një nga kompanitë në rritje më të shpejtë në tregun e tregtimit në internet. Është e njohur për disponimin e 1 264 104 përdoruesve nga 74 vende (dhe numri po rritet me shpejtësi), 6 çmime ndërkombëtare, karakteristika unike, etj. Binatex ofron shërbime tregtare dhe një gamë të gjerë mjetesh analitike, me qëllim që përvoja juaj tregtare të bëhet më e mirë.

Avantazhet dhe Disavantazhet

Avantazhet:

Platforma: Platforma Binatex është intuitive dhe miqësore për përdoruesit. Ajo i përgjigjet të gjitha nevojave që përdoruesit kanë dhe kjo platformë po bëhet edhe më e mirë sa herë që azhornohet.

Karakteristikat: Disa funksione janë ofruar në Binatex dhe më interesantet mes tyre quhen “Turneu” dhe “Rrota e fatit”.

Turneu është një konkurs tregtie në internet. Lista e konkurrentëve fitues, e cila azhurnohet gjatë konkursit, është në dispozicion, në fund të faqes. Çdo turne ka fituesit e tij dhe, natyrisht, çmimet. Edhe pse, fondi i çmimeve nuk është i madh, turneu zhvillohet njëherë në disa orë gjë që është shpeshtë. Për më tepër, çdo turne është falas dhe dikush mund të marrë pjesë në të, ju vetëm duhet të filloni tregtimin. Kjo motivon tregtarët dhe ndihmon për të shpëtuar nga rutina e tregtimit në mënyrë që të punojnë edhe më me efikasitet më pas.

Rrota e fatit është një shkallë e cila rritet kur përdoruesi është aktiv. Sa më shumë që ai ose ajo të jetë aktiv në Binatex, aq më shpejt rritet shkalla. Qëllimi është që shkalla të bëhet e plotë dhe të përftohen 8 shtesa ose efekte të dobishme (siç thirren në Binatex), ndër të cilat: anulimi i transaksioneve besnike, statusi VIP (një tipar tjetër i shkëlqyeshëm), rritja e përfitimit, etj.

Opsioni demo-llogari: Broker ofron një mundësi demo-llogari e cila është menduar të jetë një mjet trajnimi për çdo tregtar. Një fillestar mund të fillojë nga llogaria demo vetëm për të parë dhe për të kuptuar disa parime themelore të tregtimit. Është gjithashtu i përshtatshëm për ata që janë zhytur në tregti shumë kohë më parë dhe duan të provojnë disa strategji pa përdorur para të vërteta ose për të zhvilluar disa aftësi të caktuara.

Depozitimi minimal: Shuma minimale e depozitave është 10 USD ose 10 EUR. Kjo shumë është e përballueshme.

Partner zyrtar: Binatex është partneri zyrtar i Alex Volkov dhe ky është lajmi i shkëlqyeshëm për ata që janë të interesuar në MMA. Binatex gjithashtu mbështet zhvillimin fizik.

Disavantazhet

Niveli VIP për pro: Niveli VIP (i 11-ti) u përshtatet tregtarëve profesionistë vetëm si një rrugë e gjatë për ta marrë këtë. I jepet përdoruesit, depozita e të cilit është 300 USD ose EURO ose më shumë. Sidoqoftë, jepet falas për çdo përdorues të ri dhe është në dispozicion për 3 orë.

Numri i vogël i aseteve: Binatex nuk mund të ofrojë një numër të madh të aktiveve (monedha, aksione të ndërmarrjeve, mallra).

Kushtet e tregtimit

Përsa i përket kushteve të tregtimit, Binatex ofron depozitën minimale (vetëm 10 USD ose EUR). Binatex siguron sigurinë e fondeve tuaja siç janë mbajtur në bankën evropiane.
Broker mund të quhet një nga ndërmjetësit më të lartë të pagave në treg pasi ka paguar tashmë rreth 2 milion USD tregtarëve të saj.

Asetet

Binatex ofron lloje të ndryshme të pasurive. Ato janë monedha, aksione të kompanive (si ato të Apple, Facebook, Google, etj.), Mallra si ari dhe nafta.

Platforma e tregtimit

Binatex krijoi platformën e cila mund të përshkruhet si unike për shkak të një numri të madh karakteristikash të disponueshme. Ndërmarrësi vazhdon të zhvillojë platformën dhe ta sjellë atë deri më tani sa më shpesh të jetë e mundur. Si rezultat, Binatex fitoi një çmim “Platforma më e mirë” në 2016. Platforma është krejtësisht miqësore dhe intuitive.

Platforma e krijuar nga Binatex është në dispozicion si për Mac OS dhe Ëindoës. Nuk ka asnjë aplikacion mobile, por ai po zhvillohet dhe do të jetë në dispozicion së shpejti në Apple App Store dhe Google Play Store.

Tregtimi me celular

Binatex u jep përdoruesve të saj një mundësi për të tregtuar duke përdorur jo vetëm PC ose laptopë por edhe telefonat e tyre celular (përmes shfletuesit). Është i përshtatshëm, pasi në botën moderne shumë prej nesh thjesht nuk kanë një mundësi të jenë pranë PC-së për një kohë të gjatë ose të sjellin Mac-in tonë me ne, kështu që dikush mund të tregtojë duke përdorur celularin e tij ose të saj. Siç është thënë tashmë, zhvilluesit e Binatex janë në proces të zhvillimit të aplikacionit. Dhe ky është një tjetër lajm i shkëlqyeshëm për ata që preferojnë të tregtojnë duke përdorur telefonat e tyre celular. Aplikacioni celular është i garantuar që të jetë aq i përshtatshëm sa versioni i PC-së.

Llogaria Demo

Nëse vizitoni Binatex për herë të parë, do të vini re se rruga juaj fillon nga llogaria demo. Por çfare është? Llogaria demo duket si e vërtetë dhe i jep një shans një personi të ketë më shumë informacion mbi mënyrën e funksionimit të platformës. Përdoret gjithashtu si “fushë për praktikë”. Ju keni 10 000 USD virtuale këtu dhe mund t’i përdorni ato për praktikën tuaj. Një tjetër mundësi është të përdorni demo-llogarinë në mënyrë që të testoni disa strategji. Përdoret si nga fillestarët ashtu edhe nga përdoruesit.

Llojet e llogarisë

Me aq sa mund ta kuptoni, Binatex ka dy lloje të llogarive që janë llogaria e vërtetë e tregtimit dhe llogaria demo (ne e kemi përshkruar këtë më parë). Llogaria demo është gjëja e parë që shihni kur sapo keni plotësuar formularin e regjistrimit dhe jeni regjistruar. Llogaria demo mund të kalohet në një të vërtetë duke klikuar butonin e llogarisë reale në krye të faqes.

Kërkohet nga dikush që të verifikojë identitetin e tij / saj për të tërhequr fonde.
Ju duhet të plotësoni numrin e kartës suaj, datën e skadimit, emrin e mbajtësit të kartës dhe CVC në mënyrë që të depozitoni fondet.

Hapja e një llogarie

Nuk ka nevojë të kryeni shumë veprime në mënyrë që të hapni një llogari në Binatex. Është mjaft e thjeshtë. Ju duhet të plotësoni adresën tuaj të emailit dhe të regjistroheni. Fjalëkalimi krijohet automatikisht, kështu që është më mirë ta ndryshoni.

Ekziston edhe një mundësi për rikuperimin e fjalëkalimit. Duhet të klikoni “Harroni fjalëkalimin?” Dhe ai do të dërgohet menjëherë në adresën e specifikuar të postës elektronike.

Tërheqja e fondeve

Ju mund të tërheqni fondet tuaja në kartën (ose portofolin) që është përdorur për të depozituar llogarinë tuaj.

Duhen 3 ditë pune për të proçeduar kërkesën tuaj për tërheqje.

Trajnimi për tregtar

Seksioni special arsimor mund të gjendet edhe në Binatex. Ekzistojnë një numër artikujsh tregtar dhe materiale të tjera për të përmirësuar ose zhvilluar aftësitë tuaja dhe të mund ta bëjnë tregtimin tuaj edhe më efikas.

Ekzistojnë gjithashtu disa mësime video, të cilat mund t’ju ndihmojnë të mësoni më shumë rreth modeleve të ndryshme.

A duhet të tregtoj me Binatex?

Binatex u përshtatet të rinjve dhe tregtarëve profesionistë, kështu që nëse jeni një i ri, do ta gjeni të dobishëm të filloni karrierën tuaj të tregtimit këtu.

Siç mund ta shihni, Binatex ofron të gjitha materialet për të zhvilluar aftësitë tuaja dhe disa opsione dhe veçori që do ta bëjnë tregtinë tuaj të këndshme.

Binatex ka shumë reagime pozitive, njerëz nga e gjithë bota ndajnë përvojën e tyre të tregtimit dhe lavdërojnë Binatex për platformën e tij, e cila quhet “e pastër” dhe “miqësore për përdoruesit”, shërbim mbështetës, i cili është në dispozicion 24/7, etj.

Binatex ka fituar zemrat dhe mendjet e tregtarëve të saj pasi është e orientuar drejt klientit dhe qëllimit.

Please rate this

4 comments

You’re my favorite page forever in my life

5/5

Dua te fitoj para

Jam i interesuar ne shitje te puneve me dore

Per te fituar

Leave a Reply